Építőipar

Építőipari szolgáltatások

 • hagyományos festési munkálatok
 • épületszigetelések, díszítések
 • vasbetonszerkezetek javítása, sóvédelme
 • ipari padlóburkolatok készítése
 • szénszálas megerősítés

Speciális munkálatok

 • vezetőképes ipari padlóburkolat alkalmazása
 • repedések statikus, dinamikus injektálása
  A repedések keletkezésének oka lehet az építmény dinamikus illetve statikus igénybevétele. Ezek a repedések a szerkezetek meggyengüléséhez, és az anyagok korróziójához vezetnek. Ezen szempontok szerint kell osztályozni a probléma megoldására alkalmas módszert.
 • szénszálas szalagok alkalmazása
  Az épület mozgások megakadályozására alkalmas módszer olyan helyeken, ahol a repedések olyan nagyméretűek (pl. épületrészek megsüllyedése), hogy injektálással nem lehet gazdaságosan eredményessé tenni az eljárást.
 • Carboplate szénszálmegerősítés
  Cégünk már 17 év szakmai tapasztalattal rendelkezik a carbonszálas szerkezeterősítés készítésében.
  1997-ben kezdtük, Nagyrákos térségében, családi házak falainak megerősítésével,a Szlovén vasút építése nyomán keletkezett építészeti károk enyhítésére. A vasútépítési szállítás által, a lakóépületeken repedések keletkeztek, amelyeket statikai felmérések alapján, carboplate lemezekkel javítottunk.

  Ezen a területen 12 db családi háznál végeztünk javítási munkálatokat,volt ahol csak 1-2fm nagyságrendben. Carboplate szalagot szereltünk fel,de akadt olyan is ahol a családi házon a koszorú teljes kiváltását, készítettük el szénszálból.

  A továbbiakban hídmegerősítéseket készítettünk közútkezelő és önkormányzatok, valamint kivitelező fővállalkozó részére,mely munkálatok elkészítése után a hidak teherbírása megsokszorozódott, a pályalemezre felszerelt Carboplate.lemezek által.

  Ilyen jellegű megerősítést készítettünk a Hortobágy folyó hídján.

  A 76 sz főut Kisbucsai híd pályalemez megerősítése.
  Sarkad külterület olajipar számára szintén híd pályalemez megerősítést végeztünk.
  Tisztelt megrendelőink részére Mapei és Sika rendszerű Carboplate szerelkezet megerősítést (hidak, családi házak, ipari létesítmények, falazatok, stb.) Vállalunk, statikus tervek készítésével vagy kész statikus tervek alapján.

Kandallók

Bemutatótermünk

Kandalló Stúdió - Bemutatóterem

A kész kandalló

A kész kandalló

06 (30) 989-68-52


tovább

Designed by ICF